top of page
  • Writer's pictureMr. Pub

Naktiniai barai Vilniaus Senamiestyje

Dažnai sakoma, kad Vilnius – nemiegantis miestas. Na, arba bent jau pats aktyviausias Lietuvoje, tad nieko keisto, kad ieškantys pramogų dažniausiai keliauja į sostinę. Čia Jūsų laukia barų, klubų bei pub'ų pasiūla, tad įvertinkite skirtingas vietas, kol rasite savo mėgstamiausią.

Suprantama, kad pačios mėgstamiausios vietos pasirinkimas dažniausiai neatsiejamas nuo publikos, kuri lankosi tam tikroje vietoje.  Juk vieni barai Vilniaus Senamiestyje yra orientuoti į studentus, kai tuo tarpu kiti į dirbančius žmones, galiausiai dažnai būna ir prabangių varaintų. O koks labiausiai tinka Jums? Vilniaus barai gali skirtis publika, kainomis, lokalizacija bei daugeliu kitų kriterijų.


Salento – sukantiems disko ritmu

Pavyzdžiui, užsienio svečių bei studentų gana populiarus pasirinkimas yra baras Salento. Klube groja disco stiliaus muzika, tad tai bene viena svarbiausių ir ryškiausių klubo vizitinių kortelių. Tai puiki vieta tiems, kurie nori pasisukti Salento ritmu.

Klube taip pat nuolatos rengiami įvairūs renginiai, kviečiami svečiai, dainuoja atlikėjai. Tiesa, šis naktinis baras arba tiksliau klubas metų eigoje labai pakeitė savo poziciją. Jeigu anksčiau čia rinkosi labai skirtingo tipo žmonės, tai šiuo metu Salento vardas dažniausiai siejamas su studentais bei užsieniečiais. Jeigu ši publika atitinka Jūsų lūkesčius, tokiu atveju naktinis baras laukia Jūsų.


Mr. Pub – vieta, kurioje rasite viską

Suprantama, kad dažniausiai Vilniuje pasirenkamas naktinis baras yra senamiestyje, kadangi žmonės nori vienu kartu aplankyti bent jau kelias vietas. Juolab, atvykti iki centro iš bet kurios miesto vietos – paprasta. Barai Vilniaus centre labai vertinami ir dėl jaukios aplinkos, kadangi jie “kuriami” įspūdingose senamiesčio gatvėse. Vienas tokių pasirinkimų yra Mr. Pub baras Vilniuje.



Naktimis dirbantis baras savo duris atveria kiekvieną dieną 17 valandą, tad tai puikus laikas atvykti po paskaitų arba po darbo ir atsiplaiduoti. Tikrai ne tik išgerti pačių skaniausių kokteilių, tačiau ir pramankštinti savo protą protmūšiuose, bandyti stalo žaidimus, galiausiai, stebėti sporto varžybas ir palaikyti savo komandą. Žinoma, šis naktimis dirbantis baras labai vertinamas ir dėl patrauklių kainų. Džiugina ir tai, kad toli gražu ne visi barai Vilniaus senamiestyje siūlo nuolaidas, tačiau Mr. Pub suteikia galimybę mėgautis nemokamu alumi. Šis baras dovanos Jums nemokamo alaus, jeigu atnešite paveikslą, kuris vėliau puoš sienas. Juolab, perkant 4 kokteilius  – 5-tas taip pat duodamas nemokamai, tad būtinai ateikite su kompanija!

+370 6835 1561

I-IV

17:00 - 04:00

V-VI

17:00 - 06:00

VII

17:00 - 04:00

REZERVACIJA IR KLAUSIMAI

ŽINUTĖ IŠSIŲSTA

bottom of page