top of page
  • Writer's pictureMr. Pub

Populiariausi Vilniaus barai Jakšto gatvėje

Jakšto gatvė Vilniuje yra viena populiariausių gatvių visoje sostinėje. Kodėl? Kadangi ši gatvė yra labai judri, joje verslininkai siūlo labai daug pramogų, tad čia ką veikti ras ir tie, kurie nori skaniai pavalgyti restoranuose, ir tie, kurie mėgsta skanų alų sėdint bare. Žiemos periodu gatvės pasipuošę lemputėmis, vasaros metu jas dekoruoja besišypsantys žmonės.


Pramogų čia labai daug ir jos labai įvairios, tačiau dažniausiai akis traukia Vilniaus barai, kurių šioje gatvėje gana daug. O kadangi jie tokie skirtingi, tikime, kad tikrai rasite vietą, kur alaus baras Vilniuje galės tapti Jūsų antrais namais.


Jakšto g. 9 įsikūręs vienas lankomiausių barų Vilniuje – Mr. Pub. Šis baras Vilniuje dažniausiai džiugina mažomis kainomis, tad tai puikus pasirinkimas studentams ir tuo pačiu dirbantiems asmenims, kurie nori sutaupyti. Barai senamiestyje išties gėrimus parduoda labai skirtingomis kainomis, tad kai jų kokybė nekinta – kam verta mokėti daugiau?


Pavyzdžiui, Variokas yra labai jaukus  baras Vilniaus centre, tačiau jame siūlomų gėrimų kainos – ne tokios patrauklios. Galbūt todėl ši vieta puikiai tinka retesniems apsilankymams, kai norisi kažko ypatingo. Tuo tarpu kasdienai puikiai tinka Gedimino pr. 2A esantis baras, kuris ne tik jaukus, tačiau ir pigus.


Visą parą dirbantis baras – reta galimybė Vilniaus senamiestyje, kadangi dienos metu barai yra tušti. Dažniausiai barai Vilniaus senamiestyje savo darbą pradeda nuo 17 valandos, kadangi tiek studentai, tiek žmonės po darbų ieško vietos, kur gali atsipalaiduoti. Tokiu atveju pasikartosime, kad tobula vieta yra adresu Gedimino pr. 2A.


Taip pat Jakšto gatvėje gana dažnas pasirinkimas yra baras Akivarai. Minusas, kad čia galima tik ateiti alaus, tačiau nesiūloma labai daug pramogų, kurios leis smagiai praleisti laiką. Juk smagu, kai galima mankštinti savo protą arba energiją žiūrint sporto varžybas.


Dar vienas puikus baras senamiestyje yra Juoda raudona. Minusas, kad dirba gana trumpai, o juk daugelis tokiu metu tik pradeda vakarą, kai kai kurie barai jau užsidaro.


Naktinis baras – puiki poilsio vieta ir tuo pačiu vieta, kur galima susirasti naujų pažinčių. Puiku? Labai!

+370 6835 1561

I-IV

17:00 - 04:00

V-VI

17:00 - 06:00

VII

17:00 - 04:00

REZERVACIJA IR KLAUSIMAI

ŽINUTĖ IŠSIŲSTA

bottom of page