top of page
  • Writer's pictureMr. Pub

Geriausi studentų barai Vilniuje: pigus alus ir vakarėliai iki ryto

Turbūt studentiškas gyvenimas ir apsilankymai baruose yra neatsiejami vieni nuo kitų. Suprantama, kad po sunkios mokslų dienos visi nori atsipalaiduoti, tačiau kuriame bare lankytis, kai jų tiek daug? Dažniausiai studentai naudojasi paprastu patarimu – išbando kuo daugiau barų. Tokiu atveju randa tokį, kuris atitinka jų lūkesčius ir įsikuria čia kaip savo nuosavuose namuose. Juk geras baras – jaukus, artimas, pigus ir lengvai pasiekiamas.


O kokie trys barai labiausiai pamėgti Vilniaus studentų bei miesto svečių?


· College Pub

Barai Vilniuje įsikūrę tikrai ne tik centre. Vienas tokių pavyzdžių yra College Pub, kurį galite rasti Saulėtekyje, netoli bendrabučių. Tai gana neblogas pasirinkimas tiems studentams, kurie gyvena netoli, kadangi nereikia važiuoti – viskas vietoje. Tiesa, šis pliusas dažnai tampa ir dideliu minusu, kadangi tuomet retai tenka vykti toliau nuo gyvenamosios vietos, nes ugdymo įstaiga taip pat gana arti. Barai Vilniaus senamiestyje šiuo atveju yra kur kas geresnis pasirinkimas, kadangi sutiksite daugiau žmonių galėsite pasivaikščioti gražiomis sostinės gatvėmis, galiausiai, geriau pažinti miestą.


· Mr. Pub

Mr. Pub baras Vilniuje studentų labai pamėgta vieta. Kodėl? Suprantama, kad studentų pasirenkami Vilniaus barai pirmiausia turi pasižymėti patraukliomis kainomis, kadangi visi puikiai žinome, kad studentų kišenės niekada nebūna pilnos. Kadangi šis baras nemokamai vaišina alumi bei kokteiliais – verta čia lankytis dėl kainos. Žinoma, džiugina ir jauki atmosfera, galiausiai, šis studentiškas baras yra Vilniaus centre, tad lengvai pasiekiamas.

Čia Jūsų laukia ne tik pigūs kokteiliai ir pigus alus, tačiau tai ir sporto baras, tad galima žiūrėti transliacijas, siūlomas gyvas alus leis išbandyti savo skonio receptorius, galiausiai, šis studentiškas baras siūlo išbandyti savo jėgas protmūšyje bei Beer pong’e.


· Artistai

Šis baras Vilniuje labiausiai vilioja savo shotais. Jie – labai įvairūs, tad tai puiki vieta siekiantiems atrasti naujus skonius. Tiesa, baras dažniausiai nedžiugina kainomis, kurios studentams tikrai yra labai reikšmingos. Juolab, šis naktinis baras retai siūlo akcijas, tad sutaupyti bus sunku. Privalumas, kad minimas baras Vilniuje yra labai jaukus, tad jeigu piniginė nėra tuščia – apsilankyti čia verta.



Barai Vilniaus centre laukia studentų, kurie pasiryžę šėlti iki pat ryto.

+370 6835 1561

I-IV

17:00 - 04:00

V-VI

17:00 - 06:00

VII

17:00 - 04:00

REZERVACIJA IR KLAUSIMAI

ŽINUTĖ IŠSIŲSTA

bottom of page